WORKSHOP TUNNELMIA <3

Nyt vihdoin on aikaa kirjoitella taas tänne blogin puolelle. Menneet pari kuukautta ovat olleet aika haipakkaa ja kohta kerron miksi. Vaikka on ollut kiirettä, niin se on ollut ihanaa kiirettä.

Se kiireen ja haipakan syy on se että Kukkimo on vihdoin saanut oman työhuoneen ja oman workshop-tilan! Kaikista ihanin juttu on se, että se nämä sijaitsevat IHANASSA ja tunnelmallisessa Kellokosken ruukissa.

Minulla on ilo jakaa työtilat yhdessä kahden muun yrittäjän kanssa, Veeran joka tekee koruja ja ompelutöitä Ihan Pihkassa yrityksessään ja Annan joka on taiteilija Hiilit Designin takana! Meillä on työ- ja workshop-tilamme yhteydessä myös kiva lifestyle-myymälä Ruuk Store nimeltään. Ruuk Store sijaitsee aivan ihanan kahvila Kinuskillan naapurissa. Tervetuloa käymään!

Mutta niihin workshop tunnelmiin. Olen ilokseni saanut pitää kaksi loppuunmyytyä kukkaworkshoppia tässä kauniissa, uudessa tilassamme. Tästä olen kovin otettu ja onnellinen.

Ensimmäisessä workshopissa teimme ennen itsenäisyyspäivää kauniit vaaleansävyiset kukka-asetelmat verkkotekniikalla. Tästä workshopista näettekin nämä kuvat, jotka ovat kaikki valokuvaaja Johanna Karttusen ottamia lukuunottamatta ensimmäistä kuvaa, jossa minä teen asetelmaa, sen on ottanut valokuvaaja Elli Keskiloppi.

Toisessa näistä workshopeista teimme kauniit, jouluiset ovikoristeet. Workshopissa syntyi kransseja ja havukäpypötköjä (hauska keksimämme nimi). Illan aikana syntyi toinen toistaan kauniimpia ovikoristeita ja olen ylpeä siitä kuinka taidokkaita tekijöitä kaikki olivat.

Molemmissa workshopeissa tunnelma on ollut käsinkosketeltavan innostunut, lämminhenkinen ja rento. Työskentelyn lomassa olemme nauttineet glögiä, suklaata ja muita jouluisia herkkuja. Aivan ihana ilmapiiri, ympäristö ja ihmiset. Kiitos teille!

Hyvää ja rauhallista joulua toivotellen!

Terveisin Kukkimon Tiina

Lisää Johannan kauniita kuvia ja blogin, jossa kerrotaan Kellokosken ruukin elämästä, löydät täältä.

Tälle vuodelle on vielä yksi kukka workshop tulossa ja silloin teemme uudeksi vuodeksi villin kukkakimpun. Lisää tästä workshopista voit lukea täältä https://kukkimo.com/workshops/.

Niin ja tämän kuvan olen räpsäissyt ihan itse 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.