KELLOKOSKELLA SYNTYI IHANIA SEPPELEITÄ!

Varoituksen sananen, nyt seuraa suuri kuvakavalkadi eilisen päivän kukkaseppeleworkshopista Kellokoskella.

Vietimme eilen mukavan kukkaisillan Kellokoskella, vanhan ruukkialueen taiteiden illassa! Vedin kukkaseppeleworkshopin Kinuskillan kauniilla terassilla.

Ilma oli mahtava workshopin alkaessa ja iloisia ihmisiä paikalla ihailemassa kukkia.

On ihana tavata uusia innokkaita kukkien ystäviä ja ohjata heitä kukkien mahtavaan maailmaan!

Pyrimme tekemään kukkaseppeleistämme runsaita ja muhkeita, ajanhenkeen sopivia. Workshopin kukka- ja kasvimateriaalin valitsin vallalla olevien trendien mukaiseksi, nuden ja puuterin sävyiseksi. Myös muita värejä oli tarjolla..

Kävimme läpi seppeleen sitomisen tekniikka vinkit ja sitten ryhdyimme hommiin. Lopputuloksena aivan ihania, runsaita ja trendikkäitä kukkaseppeleitä!

Meillä oli hauska hetki kukkasten parissa, vaikka välillä ilmeet kuvissa ovatkin totisia kun seppeleen sitomiseen keskityttiin niin kovin.

Kiitos teille, ihanat seppeleensitojat! Tavataan taas kukkien merkeissä!

Kellokosken ruukkialueella oli muutakin ohjelmaa koko illan ajan, eikä pieni sadekuurokaan haitannut tapahtuman kulkua. Oli ilo olla mukana!

Seuraavaksi workshoppaillaan Porvoossa, Ostosten Yö-tapahtumassa 31.8. Silloin on Kukkakoru Walk In, jossa teemme kukkasormuksia ja koruja. Facebookista löydät lisää tietoa tästä tapahtumasta täältä.

Kukkaisin terveisin

-Kukkimon Tiina-