KUKKASEPPELEITÄ KELLOKOSKELLA 10.8.

Olen saanut itselleni mitä mukavimman yhteistyökumppanin! Kahvila Kinuskillan Kellokosken vanhasta ruukkirakennuksesta.

Kellokosken ruukilla vietetään taiteiden iltaa perjantaina 10.8. klo 15-20. Tällöin ruukin pienyritykset esittelevät toimintaansa ja ruukkialueella järjestetään jos jonkinmoista kivaa ohjelmaa!

Tuona taiteiden iltana Kukkimo järjestää kaksi kukkaseppele workshoppia, kahvila Kinuskillan ihanalla terassilla.

Kukkaseppele workshopit ovat klo 15 ja klo 17. Workshopin hinta on 35€ ja hinta sisältää seppelemateriaalit, työhönopastuksen sekä työvälinelainan workshopin ajaksi. Workshopin voit maksaa paikanpäällä kortilla tai käteisellä.

Näihin workshoppeihin ilmoittaudutaan ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen tiina.kukkimo@gmail.com tai tämän sivuston yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoittatuessasi mainitse kumpaan workshoppiin olet osallistumassa (klo 15 vai klo 17) sekä nimesi.

Kellokosken ruukkialue on kiehtova ja osittain rumankin kaunis. Kannattaa ehdottomasti tulla visiteeraamaan tapahtumassa, nauttimaan Kinuskillan herkuista ja viettämään kivaa käsillätekemisen hetkeä vaikka kaverin kanssa! Ja lopuksi tietysti mahtavat selfiet hieno, itsetehty kukkaseppele päässä!

Facebookissa on lisää tietoa tästä tapahtumasta, Kellokosken ruukin taiteiden illan nimellä. Sieltä löytyy tapahtuman kokonaisohjelma.

Innolla odotan workshop-iltaa!

Toivon näkeväni sinut kukkien parissa, seppelettä sitomassa! Nähdään ja vietetään mukava hetki!

– Terkuin Kukkimon Tiina –