KASVEILLA STAILAAMISTA STADISSA

Kerronpa teille tämän päivän työpuuhistani.

Sain toimeksiannon vuokrattavien toimistohuoneiden stailaamisesta ja otin ilolla keikan vastaan. Minähän rakastan sisustaa ja stailata!

No miksi vuokrattavia ja myytäviä huoneistoja stailataan? Sen vuoksi, että tila on helpompi hahmottaa kun siellä on muutamia käytetyimpiä kalusteita paikallaan. Näin mahdollinen tuleva ostaja/vuokralainen osaa mieltää tilan mittasuhteet ja oman tilantarpeensa paremmin. Onhan tila kauniimpi ja myyvempikin, mikäli se on hyvällä maulla ja rakennuksen tyyliä kunnioittaen laitettu myynti-/vuokrauskuntoon. Pointtina kuitenkin koko stailaushommalle on edesauttaa sen menekkiä markkinoilla.

Tavallisesti tilat stailataan pelkillä kalusteilla ja muilla sisustustuotteilla. Mutta kyllä minä sanon, että kasvit tuovat tilaan sen viimeisen silauksen. Korostavat stailattavan tilan tyyliä oikein valittuine kasveineen ja ruukkuineen. Niin ja kyllähän kasvit luovat miltei paikkaan kuin paikkaan hyvän hengen.

Tänään stailattiin kalusteilla ja kasveilla. Rankkaa mutta kivaa hommaa, kun oman kädenjäljen näkee heti. Eikä tuo ulkona paahtavaa helle kyllä stailaushommia helpottanut vaan teki sen entistäkin hikisemmäksi.

Kuvissa näkyvät tilat on rakennettu ihan tyhjästä ja te näette nyt ainoastaan jälkeen kuvat.