KUKKASEPPELE WORKSHOP

Kerronpa teille siitä, kun kävin keskiviikkona pitämässä kukkaseppele-workshopin.

pinkki.jpg

Minua pyydettiin pitämään kukkaseppeleiltaa Tuusulaan ja sehän oli minulle mieluinen pyyntö! Olenhan aikaisemmalta ammatiltani floristiikan opettaja ja rakastan työtäni kukkien parissa!

Mobile Image2.jpg

Aloitin workshopin kertomalla kukkamaailman trendeistä kohdistuen kukkaseppeleisiin. Nythän seppeleissä käytettävien kukkien täytyy olla isoja ja seppeleiden muhkeita. Kävimme myös läpi kukkaseppeleen tekemisen työvaiheet ja sitten pääsimmekin kukkien kimppuun!

Me käytimme seppeleissämme kukkina pääasiassa isoja ruusuja, neilikoita ja germineitä. Isojen kukkien väliin sidoimme mm. pistaasia ja harsokukkaa, jotta saimme seppeleistämme muhkeita.

Seppeleen runkona käytimme alumiinilankaa, jonka ympärille kiedoimme ohuella rautalangalla kukat kiinni. Alumiinilankaa voit hankkia itsellesi kukkakaupoista. Alumiinilanka on siitä mukavaa, että se taipuu helposti pään mukaisesti ja sitä on mukava työstää.

Tähän workshoppiin osallistuneet naiset olivat innostuneita ja taitavia seppeleensitojia, katsokaa vaikka!

Jatkossa, jos mielesi tekee järjestää vaikkapa kavereillesi, työpaikallesi tai muulle porukalle kukkakurssi aiheesta kuin aiheesta, niin ota yhteyttä minuun! Tulen mielelläni pitämään tai järjestän kukkaworkshopin tai muun kukkiin/kasveihin liittyvän jutun sinulle sopivalla tavalla. Kukkien kanssa puuhaaminenhan on superkivaa! Yhteyden minuun saat vaikkapa näiden sivujen kautta, somesta tai suoraan sähköpostitse osoitteesta vihreapeukku@gmail.com

Ilolla odottelen yhteydenottoasi!

savingpng-29

 

Haluan vielä lopuksi lausua kiitokset Järvenpään kukkatalolle, joka sponssasi osan tämän workshopin kukkamateriaaleista.

Terveisin

-Vihreän peukalon Tiina-