IHANA PUUTARHAPÄIVÄ HAIKON KARTANOLLA

Follow my blog with Bloglovin
Kaupallinen yhteistyö Haikon kartano

Sain tänään viettää mukavan päivän Haikon kartanon puistossa, kun siellä vietettiin puutarhapäivää. Puutarhapäivät jatkuvat vielä huomenna, perjantaina 11.5. klo 10-17. Tapahtumasta löydät lisätietoa klikkaamalla tätä tekstiä.

Kartano itsessään on jo kaunis nähtävä ja erityisesti kun se kylpi auringossa näky oli huikea!Mobile Image (66).jpg

Haikon kartanolla on upea ja laaja puistoalue ihan merenrannassa. Ihania vanhoja puita, lampia ja suihkulähteitä. Pieniä metsäisiä kävelyreittejä, joiden varrella luonnonkasvit heräilivät. Mutta se merenranta laitureineen ja meren aaltoineen. Kerrassaan kaunista!

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Markkina-alue oli sijoitettuna aivan merenrantaan. Myyjiä oli muutamia, mutta sitäkin laadukkaampia. Mieleeni olivat erityisesti Tommolan tilan perennan taimet ja Massbybackan taimiston erikoishavujen taimet! Wau! Poissa olivat metrilaku ja muu tilpehööri, siitähän minä tykkään!

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Villa Haikon kirpputori oli mielenkiintoinen! Myynnissä oli mm. kartanon vanhaa irtaimistoa haarukoista verhoihin ja huonekaluihin. Kaikenlaista löytyi ja lupasivat vielä täydentää tarjontaa huomiseksi, joten senkin vuoksi varmasti kannattaa käydä siellä penkomassa. Itselleni tarttui kirppikseltä mukaan vanha Möet&Chandon shampanjacooleri. Täällä siis kesän skumpat kymenevät tyylillä 😉Mobile Image (62)

Tarjolla oli myös erilaisia työnäytöksiä. Näistä kävin seuraamassa massiivisen ja vanhan puun kaatamista ja Floramoren Tanjan kukkasidontanäytöksiä. Ihmettelin myös itsestään etenevää ja leikkaavaa ruohonleikkuria.Mobile Image (64).jpg

Monta tuntia hujahti ihan silmänräpäyksessä käyskennellssäni laajalla puistoalueella. Vierailuni päätteeksi tutustuin vielä kartanorakennukseen lähemmin ja nautin läksiäisskumpat kartanon aurinkoterassilla, josta on huimat näkymät kauas merelle. Eipä voisi mukavammin enää vierailupäivä päättyä!Mobile Image (43)Mobile Image (44)

Tässäpä sinulle siis oiva menovinkki huomiselle!

p.s. Ja tarttuihan tietenkin muutama kasvikin mukaani 😉Mobile Image (34).jpg

Kaupallinen yhteistyö Haikon kartano

Terveisin

-Vihreän peukalon Tiina-