KEVÄTMESSUT HELSINGISSÄ

Follow my blog with Bloglovin
Nyt seuraa kuvakavalkadi viime viikonlopun Kevätmessuilta Helsingistä.

Paljon oli taas nähtävää ja koettavaa. Toivon että voin välittää teille kuvin sen, mitä paikanpäällä näin.

Kevätmessuilla käytiin kukkasidontakilpailu, Helsingin avoimet nimeltään. Kisassa taitavat kukkasitojat tekivät kolme sidontatyötä. Voiton tässä kilpailussa vei floristimestari Saija Sitolahti, Järvenpään kukkatalosta. Alla muutama kuva Saijasta ja hänen työskentelystään.

Kiertelin messuhallissa ja itselleni mieleen painuvimpia olivat muutamat ideaparvekkeet ja -terassit.

Kukkala blogin Sannan kukkaisa ideaterassi oli kaunis ja idearikas.

Huone ett Rum yrityksen Johannan ja Eevan rouhea, maanläheinen ideapartsi oli mieleeni just eikä melkeen. Tykkään kovasti heidän tyylistään!

Jatkoin kierteleyä messuilla ja tässä eri yritysten messuosastojen kohokohtia.Kauniisti kotimainen oli rakentanut hauskat ideaosastot, alla niistä kaksi kuvaa.Kotipuutarha-lehden kaunis osasto. Rakastan tuota tapettia ❤

Viimeisenä kävin kuuntelemassa Johanna Vireahon mielenkiintoisen luennon ilmakasveista. Johannahan on kirjoittanut ilmakasveista kirjan nimeltään Living with airplants, joten tietoa hänellä jos jollain on näistä ilmakasvi-ihmeellisyyksistä. Niin ja luennon innoittamana pitihän minunkin sitten käydä Johannan ja hänen kollegansa yrityksen, Huone ett Rumin, osastolta hankkimassa uusi möhkötillandsia itselleni. Möhkösestä kirjoittelen teille ehkä myöhemmin.

Poislähtiessäni kävelin Maalla-lehden osaston ohi ja siellä oli esillä kaunis Saija Sitolahden tekemä sinisävyinen kimppu. Alla kuva tästä kauniista kimpusta. Tähän näkyyn minun oli mukava päättää messukäyntini.Näin sujuivat minun Kevätmessuni. Toivon mukaan sinäkin sait edes vähän messutunnelmasta kiinni näiden kuvien myötä.

Terveisin

-Vihreän peukalon Tiina-

2 Comments

  1. Satu Kukkaiselämää

    Kaunis messupostaus. Samoja juttuja bongailin ja tykkäsin juurikin noista. Paljon olisi mielestäni myös kehitettävää, mistä rutisenkin blogissani. Kukkaisaa viikkoa!

    Liked by 1 henkilö

Kommentointi on suljettu.