SYNTYMÄPÄIVÄONNITTELUT ÄITI <3

Follow my blog with Bloglovin
Tänään äitini viettää syntymäpäivää ja haluan lähettää hänelle kukkia blogini kautta ❤

Tämän kukka-asetelman tein vapaasti asettelemalla. Vapaasti asettelu tarkoittaa sitä, että kukkia ei ole sidottu kimpuksi ,aseteltu kukkasieneen tai mihinkään muuhunkaan asettelupohjaan.

Laitoin ensimmäisenä vaasiin pörheän pistaasin oksan ja muutamia muita vihreitä, niin sain maljakkoon täytettä. Tämän jälkeen aloitin asettelemaan kukkia yksi laatu kerrallaan. Viimeiseksi laittelin vielä erilaisia vihreitä oksia sinne tänne. Kun kukkia ja vihreitä tulee asetelmaan laji lajilta enemmän on asetelman muotoakin helpompi hallita. Kasvien varret tukevat toisiaan. Eikähän sen muodon kanssa nyt niin jämpti tarvitse olla, pääasia että se miellyttää omaa silmää. Minä tykkään villeistä flowereista!

Paljon paljon ONNEA rakas äiti ❤

Terveisin

-Tiina-