KELTAINEN…NO OKEI, TÄYTYI ANTAA PERIKSI ;)

Follow my blog with Bloglovin
Nyt on maailman kirjat sekaisin….meidän huushollissa on keltaisia kukkia! Niinkuin jo aikaisemmin klik olen kirjoittanut, keltainen ei ole mitenkään lempivärejäni kukissa, eikä oikeastaan missään muussakaan. Olen itseasiassa aika väritön tyyppi ja valkoiset, harmaat, ruskeat, musta ja muut neutraalit värit ovat suosikkejani. MUTTA nämä kasvit nähdessäni oli pakko pyörtää kaikki mielipiteeni keltaisesta!LÄHÄRI HYVÄ.jpg

Pääsiäisvihma (Cytisus x spachianus) loisti keltaisella värillään kukkakaupan viherhuoneessa ja houkutteli luokseen. Ja niinhän siinä sitten kävi että niitä sujahti sujuvasti muutamia ostoskoriini. Bonuksena ihanan ulkoisen olemuksen lisäksi, nämä kasvit tuoksuvat aivan ihanille! Autuutta aisteille siis monessa muodossa!& pari lähi.jpg

Kotiin päästyäni olin aivan haltioissani näistä keltaisista, herkistä kaunottarista! Mielessäni olin jo suunnitellut miten ne laitan kotona esille pääsiäistä juhlistamaan. Musta-valko-keltaiset ajatukset pyörivät päässäni, sillä olin jo aikaisemmin hankkinut kivan musta-valkoisen &-kyltin Porvoosta, Unelmien puodista.

Kiedoin vihman muoviset ostoruukut musta-valkoisella lahjapaperilla ja teippasin paperin kiinni keltakuviollisella teipillä.YKSI HYVÄ (1).jpg

Asettelin valmiit musta-valko-keltaiset kaunottareni mustaan metallilankakoriin, &-kyltin eteen. Mielestäni nämä kaikki sopivat yhteen kuin nenä päähän! Luovat raikkaan ja pirteän tunnelman.PARI KORI HYVÄ& kori lähäri

Nyt täytyy vaan muistaa pitää vihmaseni kosteana ja leikellä kuihtuneet kukinnot pois aika-ajoin, niin ne säilyvät loisteliaana koko pääsiäisen!

Mukavaa pääsiäistä sinulle!

-Terveisin Vihreän peukalon Tiina-

*Kaupallinen yhteistyö Unelmien puodin kanssa