ILMAKASVIT JA PÄÄSIÄISVALMISTELUT

Follow my blog with Bloglovin
Kylläpäs nauratti tänä aamuna kun heräilin ja kävelin yläkerran makkarista tupaan keittelemään aamukahvia. Tuvan pöytä oli huvittava näky! Täynnä erilaisia keskeneräisiä kukka- ja kasviprojekteja sikin sokin. Mielessäni huvittuneena mietin, mitähän mieheni oli aikaisemmin aamusella miettinyt aamukahvia hörppiessään…. Luulen vahvasti, että hänen miettineen että  rouvalla on `hieman` lähtenyt lapasesta näitten planttujen kanssa 😀 Ei meinaan tainnut olla tuvan pöydällä sijaa kahvikupille pääsiäiskukkien ja muitten asiaan kuuluvien vermeitten joukossa…

No otin kuitenkin yhden pääsiäisproggiksen tänään haltuuni. Laitoin ilmakasveillemme (Tillandsia) pääsiäistä ympärilleen.Viime lauantain Porvoon retkelläni (lue löytöretkelläni) löysin just prikulleen sopivan ja kauniin suorakaiteen muotoisen,  metallisen astian ilmiksilleni Unelmien puodista .kokonaansivulta kunkku

Asettelin ilmakasvit astialle yhdessä pääsiäismunien kanssa. Pääsiäismunien kauniin vaaleanpunaisen värin valikoin pikkuruisten käpytillandsioiden (Tillandsia ionantha) hennosti punertavan sävyn mukaan.poliantha.jpg

Näin on nyt sitten yksi pääsiäiskoristelu saatettu loppuun ja tuvan pöytäkin tyhjeni tämän verran 😉

En oikein ymmärrä, miten tämä pääsiäinen on nyt niin sekoittanut pääni, että se pursuaa kaikenmoisia kukkaisia juttuja. Käykö sinulle koskaan niin että joku juttu vie totaalisesti mukanaan? Minulle käy niin hyvin, hyvin usein eikä asiaa auta yhtään se että työskentelen suuressa ja ihanassa kukka- ja puutarhaliikkeessä, joka on houkutuksia täynnä!

Mutta pääsiäishommailut jatkukoon…. stay tuned 🙂

– Vihreän peukalon Tiina –

*Kaupallinen yhteistyö Unelmien puodin kanssa

2 Comments

 1. Irmeli Mäkelä

  Hei TIina!
  Uudenlainen pääsiäisasetelma, ei keltaista, vaan uskomattoman hyvin pääsiäiseen sopiva vaaleanpunainen. Nyt tuli tarve lähteä ilmakasviostoksille! Ja muutamat suklaamunat täytyy myös hankkia.

  Upeita kuvia sinulla blogissa. Odotan jo seuraavaa postausta!

  Hyvää pääsiäistä!

  Irmeli

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.